Spela som ett proffs med Titleist logobollar

Spela som ett proffs med Titleist logobollar

Golf är en av de största sporterna i Sverige med tusentals utövare. Att just golf är så populärt beror på många faktorer. Det är en trevlig sport som passar de flesta oavsett ålder eller kön. Ung som gammal, man eller kvinna. Golfens tjusningskraft är stor och lockar ständigt nya spelare. Förutom spänningen med sporten, så erbjuder den även frisk luft ofta i vackra omgivningar.

Golfbanan är med andra ord det perfekta stället att göra reklam för företaget. Det är såklart stor skillnad mellan olika golfutrustning. Att dela ut Titleist logobollar till företagets klienter kan ni göra med stolthet.

Titleist logobollar för både proffs och amatörer

Titleist är ett anrikt företag med en gedigen historia som sträcker sig tillbaka ända till början av 30-talet. Företaget har varit med att utveckla golfen och deras golfprodukter, kanske framförallt golfbollarna, anses av många vara marknadens bästa. Flera golfproffs använder sig av Titleist produkter, bland andra Henrik Stenson och Bubba Watson. Det är detaljerna som gör det, och även om du inte är ett golfproffs kan du öka din prestanda och göra golfspelandet roligare med hjälp av en golfutrustning av rang. Titleist logobollar innebär bra reklam och nöjda spelare.

Titleist logobollar ger en bättre känsla

Golfbollarna har utvecklats enormt genom åren och redan vid tee när utslaget görs kommer du att märka skillnaden mellan olika modeller. En bra golfboll har den rätta sammansättningen. Det gör att du får maximal närkontakt vid utslag mellan klubba och boll. En kärna som ger bollen tyngd och fart för de långa slagen. En mjukhet som ger den rätta känslan och förhöjer kontakten vid närspelet. Dimples som minskar luftmotståndet och ger bollen ”det där extra” för dess prestanda. Titleist logobollar uppfyller givetvis alla regler som omfattar golfbollar.