Logobollar

Logobollar

Allt inom golfbollar med tryck och logobollar

Att köpa golfbollar med tryck, även kallat logobollar, är en smart investering när man vill marknadsföra sitt företag eller företagets produkter på ett lite roligare sätt.

Idag spelar en stor del av den svenska befolkningen golf och man kan hitta golfspelare från alla samhällsklasser och i alla olika yrkesroller på en arbetsplats, från företagsledare, försäljare och inköpspersonal till arbetarna på fabriksgolvet. Oavsett yrkesroll är en golfboll i present en alltid lika tacksam och rolig gåva att få. Den kommer även väl till pass på nästkommande golfrunda.

Golf är en folksport som spelas av många på grund av dess påverkan både på sinnet men även på kroppen. Att spela golf i en vacker natur är avkopplande samtidigt som en golfrunda ger spelaren en möjlighet att röra på sig, vilket i sin tur är bra motion. Golf är även ett klassiskt sällskapsspel vilket också innebär att många affärsmöten har ägt rum just på golfbanan. Här kan man i en behaglig och stressfri miljö diskutera olika affärsmöjligheter eller nya innovativa affärsupplägg, vilket även är ett perfekt tillfälle att överlämna några av företagets logobollar till en framtida potentiell kund, som ett minne av det trevliga affärsmötet man hade på golfbanan.

Hos många företag så har man upptäckt vilka fördelar som golf kan ge den som spelar, dels är det en form av friskvård då man får röra på sig men även en aktivitet som ger personerna som spelar golf en möjlighet att koppla bort den vardagliga stressen och bara njuta av sitt spel i en stressfri och avkopplande naturmiljö. Därför finns det idag flera företag som gärna uppmuntrar personalen till att börja spela golf och som till och med valt att lägga sina konferenser på någon golfanläggning så att mötet kan avslutas med en trevlig och avkopplande golfrunda. Att dessutom dela ut golfbollar med tryck till personalen som spelar golf är en mycket uppskattad gåva, samtidigt som mottagaren stolt kan använda företagets egna logobollar att spela med när de spelar golf på sin fritid eller kanske i samband med ett försäljningsmöte på golfbanan.

Logobollar med företagets logotyp

Golfbollar med tryck har blivit en populär marknadsföringsprodukt som kan användas av företag för att föra ut sitt budskap eller för att bara marknadsföra sitt företag till nya och befintliga kunder. Vi kan erbjuda ett stort utbud av logobollar som kan fås i olika varierande utföranden. Man kan själv välja färg på golfbollen och även välja färg på trycket. Det går också bra att ha logobollar med flerfärgstryck så man kan få sin logotyp eller annat valfritt tryck avbildat med exakta färger. Man väljer själv vilket tryck man vill ha på golfbollarna, det kan vara företagets namn, adress till hemsida, produktnamn, varumärke eller något annat valfritt budskap. Många företag har även valt att ta fram golfbollar med tryck för tillfälliga kampanjer där man marknadsför nya produkter eller tjänster. Dessa har sedan delats ut på mässor eller i andra sammanhang för att ge potentiella kunder ett minne som för tankarna till företagets produkter eller tjänster.

Våra golfbollar med tryck är av högsta kvalité, golfbollarna kommer från tillverkare som är proffs på att tillverka golfbollar. Det tryck som vi sedan lägger på våra logobollar håller även det högsta kvalité och är tåligt mot väder och vind och sitter kvar länge, utan att snabbt nötas bort, även när man använder golfbollarna på golfbanan. Vi kan erbjuda golfbollar med tryck till konkurrenskraftiga priser och med snabba leveranser över hela Sverige. Passa på att beställa ert företags logobollar nu så de kan komma till användning inför den stundande golfsäsongen.