Logobollar för golf

Logobollar för golf

Golfbollar med egen logga

Att spela golf med sina kunder eller presumtiva kunder är ett smart sätt att knyta bra affärskontakter. På golfbanan hinner man samtala i lugn och ro och lära känna sina kunder och samarbetspartners. Det är många gånger trevligare än ett instängt konferens- eller mötesrum.

En isbrytare inför spelstart kan vara att ge en liten present till dina medspelare i form av logobollar för golf. Det blir en både användbar och säljande gåva på samma gång. Varje gång personen spelar så påminns han/hon om ditt företags existens.

I vårt sortiment av högklassiga golfbollar väljer du helt själv tryck och färg på din logoboll. Kanske vill du ha ett intressant budskap på bollen eller kanske få en speciell webbadress tryckt. Lär känna dina kunder och beställ en logobollar för golf från det märke du vet att de gillar – då kommer de garanterat att använda din logoboll på banan. Med logobollar för golf är det golfbollen som sköter marknadsföringen åt dig, medan du njuter av en härlig runda golf med din medspelare eller medan dina kunder är ute på banan själva.

Logobollar för golf som företagspresent

Det behöver inte bara vara dina kunder och samarbetspartners som kan vara målgruppen för en företagspresent. Varför inte ge en uppskattad present till dina golfspelande anställda inför deras semester? En golfboll med företagets logotyp blir en uppskattad gåva som garanterat inte bara kommer ligga orörd i en byrålåda. Vill du nischa dig för att bättre nå fram till dina kunder och anställda? Då kan du välja en miljövänlig golfboll utan gifter och tungmetaller och som dessutom är återvinningsbar. Om du har att göra med golfveteraner imponerar säkert ett känt märke på golfboll i originalkartong. Låt dina logobollar arbeta för dig – beställ online redan idag!