Callaway logobollar

Callaway logobollar

Som de flesta golfentusiaster vet så har Callaway några av marknadens bästa golfprodukter, golfbollarna är inget undantag. Det finns olika typer av golfbollar som passar till alla spelstilar och det finns även möjlighet att låta pränta företagsloggan på dessa. Många affärsuppgörelser sker på golfbanan och det är även en trevlig gest att ge som gåva. Förena nytta med nöje och skaffa Callaway logobollar.

Företaget Callaway

Callaway är ett amerikanskt bolag som grundades i början av 80-talet. De blev snabbt ett internationellt företag eftersom deras golfutrustning håller hög standard. Idag säljs deras produkter i mer än hundra länder. Flera proffsspelare använder sig av Callaways produkter, bland andra våra svenska golfgiganter Annika Sörenstam och Henrik Stenson. Företagets golfbollar är framtagna för att passa de flesta spelstilarna och det finns ett brett utbud. Att golfbollar passar olika spelstilar beror på hur de är uppbyggda. Vanligtvis består en golfboll av en kärna, mantel och ett ytskikt. På ytskiktet sitter bollens dimplar. Dimplarna ger bollarna en längre bana eftersom de reducerar luftmotståndet. Kärnan och manteln påverkar bollens vikt. En mjuk boll ger ett bättre närspel och en hård boll är bättre på längre slag. De moderna golfbollarna har utvecklats för att ge en maximal prestanda i alla typer av spel och Callaway har legat i täten för den utvecklingen. Nu finns alltså chansen att beställa Callaway logobollar till ert företag.

Bra reklam med Callaway logobollar

Som företagare är det viktigt vilken image som sprids och att få folk att prata om affärsverksamheten. Att använda sig av reklamprodukter som är tillverkade med hög kvalité vittnar om ett företag där man är mån om sina kunder. Att låta trycka sitt företagsnamn på Callaway logobollar kommer garanterat att göra så att fler får upp ögonen för affärsverksamheten. Syns man inte, finns man inte.