Billiga golfbollar

Billiga golfbollar

Skaffa billiga golfbollar med egen fräck design

Golf har man spelat i 100 tals år, det sägs att golf ursprungligen kommer från Skottland men forskare har på senare tid kommit fram till att golfen egentligen kommer från Holland där man har spelat golf sedan 1600 talet. Oavsett golfen ursprung så har det blivit en mycket populär sällskapssport och en exklusiv tävlingssport där spelarna tävlar om stora prissummor. Golf spelas av människor inom alla samhällsklasser och är ett utmärkt spel för den som vill röra på sig i en vacker natur.

Det är dock inte bara i privata sammanhang som golf är populärt utan även i företagssammanhang har golf länge varit ett uppskattat sätt att umgås och träffa sina kunder. Det är vanligt att företag bjuder in kunder och leverantörer till golfturneringar, där man ofta spelar med billiga golfbollar med eget tryck, och många företag har också valt att hålla konferenser på golfanläggningar där man avslutar konferensen med en golfrunda för personalen. Det är också många affärer som har gjorts upp på golfbanan, här har säljaren all tid i världen på sig att sälja in sina produkter till potentiella köpare i en lugn och harmonisk miljö, i samband med en rolig aktivitet.

Egna billiga golfbollar med företagets logotyp

För företag är det en bra marknadsföringsstrategi att köpa billiga golfbollar med företagets logotyp eller företagets budskap som kan delas ut till både golfintresserade köpare men även till golfspelande anställda. Även om våra golfbollar är billiga golfbollar så håller de en hög kvalité och har ett bra tryck som sitter kvar länge på bollen, trots att man använder golfbollarna för spel. När man köper egendesignade golfbollar hos oss kan man själv välja vilket tryck man vill ha på golfbollen, det kan vara en logotyp, ett budskap, en adress till en hemsida eller företagets kontaktuppgifter. Vi kan erbjuda tryck i valfri färg eller i flerfärg för fränare design.